VVE’s

  • The Mix installatiebedrijf met 24 uurs service

Allround installateur voor VVE’s

The Mix is een graag geziene professional bij VVE’s in Utrecht en omgeving. Als bestuurder of beheerder (beheerskantoor) kunt u alle voorkomende werkzaamheden bij ons neerleggen. Eén aanspreekpunt voor al uw onderhoud, installaties en kleinbouw.

In de loop der jaren hebben we gespecialiseerde medewerkers op verschillende vlakken aan ons weten te binden. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in specialistische apparatuur om lekkages, verstoppingen en zwakke plekken in de isolatie te ontdekken zonder te breken. En naast onze veelzijdige installatieservice, kunt u ook voor de afwerking en kleinbouw bij ons terecht.

Afwerking en kleinbouw

We zien veel appartementencomplexen waar bewoners geen tijd of mogelijkheid hebben voor het onderhoud waar hun woning of het complex om vraagt. Hetzelfde geldt voor kleinere klussen. Denk aan het afschaven van een deur, het afstellen van een dranger, het verhelpen van een verstopping of het oplossen van een lekkage of de gevolgschade hiervan.

U kunt ons op afspraak laten voorrijden om alle werkzaamheden in bijvoorbeeld een dag of week uit te laten voeren. Dat is kostentechnisch aantrekkelijk en bewoners ervaren dit als een hele prettige service.

Onbezorgd onderhoud

Elke installatie heeft periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Hiervoor kunt u een contract met ons afsluiten, inclusief de kosten voor werkzaamheden en onderdelen. U krijgt bericht als het tijd is voor het onderhoud en we nemen contact op voor een afspraak. Zo houdt u uw complex energiezuinig en veilig, met een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Vraag uw offerte aan

Zoekt u een erkend en gespecialiseerd installatiebedrijf? Neem contact op en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

VVE’s vertellen:

Voor meer referenties, klik hier!

Geen gezeur en in één keer goed. De volgende keer weer en weer en weer. Inmiddels is The Mix de huisloodgieter geworden. Laatst viel om 21.00 uur ’s avonds bij iemand de stroom uit. Water in de meterkast. Binnen een half uur was The Mix er. De volgende dag was een nieuwe meterkast geïnstalleerd. Vier VVE besturen en 200 individuele eigenaren bellen The Mix als er een probleem is. Kunnen we het bedrijf aanbevelen? Ja, zonder twijfel.

Wim MaassenBestuur VVE Nautilus te Utrecht

Wij zijn een beheerderskantoor van Vereniging van Eigenaars in Midden-Nederland en maken vaak gebruik van de diensten van The Mix voor verschillende complexen in de regio van Utrecht. De opdrachten, klachten en of storingen welke wij aan The Mix doorgeven, worden altijd spoedig in behandeling genomen en netjes afgehandeld. Ook onze klanten zijn tevreden over de dienstverlening van The Mix. Wij zullen dan ook zeker van de diensten van The Mix gebruik blijven maken.

Laura MookIntremawww.intrema.nl

Als VvE-beheerder komen we zelden een bedrijf tegen dat goed kan inschatten of iets voor rekening van de VvE is of toch voor de bewoner zelf. The Mix heeft zich de afgelopen jaren niet alleen bewezen als installateur om snel een probleem op te lossen maar ook als partner met kennis van VvE-zaken.

RemkoVvE beheerder in Amsterdam en Utrechtwww.dehuishouding.nl