Voor wie

Installateur voor Utrecht en omgeving

The Mix is het installatiebedrijf voor iedereen in en rondom Utrecht. We zijn gevestigd in Nieuwegein (gelegen net buiten Utrecht) en kunnen elk adres in ons verzorgingsgebied snel bereiken. Voor onze particuliere en zakelijke klanten doen we zowel losse klussen als complete projecten. Onze grote kracht is het combineren van verschillende disciplines, zodat u in één keer klaar bent.

Maatwerk voor elke doelgroep

We onderscheiden globaal drie doelgroepen: particulieren, bedrijven en VVE’s. Hebt u een erkend bedrijf nodig, dat klantgericht werkt? Neem dan contact op voor uw offerte.

We helpen u graag, zijn breed gespecialiseerd en tevreden klanten vinden we erg belangrijk. Hieronder leest u meer over onze diensten en doelgroepen.

Hier leest u referenties over The Mix

Laat ons u bellen:

Op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Particulieren

Betrouwbare mensen, uitstekende service

The Mix is uw allround installatiebedrijf. We zijn erkend door de KvINL, zodat u erop kunt vertrouwen dat we vakwerk afleveren.

Bedrijven

Professionele en vakkundige installatieservice

Uw bedrijf mag niet stil liggen. Ook niet als een van de installaties het laat afweten, of als u een deel van uw pand wilt verbouwen.

VVE’s

Allround installateur voor VVE’s

The Mix is een graag geziene professional bij VVE’s in Utrecht en omgeving. Eén aanspreekpunt voor al uw onderhoud, installaties en kleinbouw.