Particulieren

  • The Mix apparatuur

Betrouwbare mensen, uitstekende service

The Mix is uw allround installatiebedrijf. We zijn erkend door de KvINL, zodat u erop kunt vertrouwen dat we vakwerk afleveren. In de loop der jaren hebben we geïnvesteerd in onze mensen en gereedschappen, en hebben we ons gespecialiseerd op verschillende gebieden. U kunt ons bellen voor een losse klus of voor een compleet project en we staan 24/7 klaar in geval van een storing of calamiteit. Ontdek onze diensten en totaalconcept.

We kunnen heel veel, heel goed

Wanneer heeft u ons nodig? Als u gaat verbouwen, verhuizen en voor onderhoudswerkzaamheden, of als er plotseling een storing, lekkage of verstopping is. Wij begrijpen dat u graag vooraf wilt weten wat de kosten zijn en wat u kunt verwachten.

Wanneer u ons wilt inschakelen voor bepaalde werkzaamheden krijgt u een heldere offerte. Desgewenst adviseren we op maat over zaken als type cv-ketel, mogelijkheden voor energiebesparing en het ideale ventilatiesysteem voor uw woning.

Onbezorgd onderhoud

Elke installatie heeft periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Hiervoor kunt u een contract met ons afsluiten, inclusief de kosten voor werkzaamheden en onderdelen. U krijgt bericht als het tijd is voor het onderhoud en we nemen contact op voor een afspraak. Zo houdt u uw woning energiezuinig, comfortabel en veilig.

Vraag uw offerte aan

Zoekt u een erkend en gespecialiseerd installatiebedrijf? Neem contact op en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

Particulieren vertellen:

Voor meer referenties, klik hier!

De mensen van The Mix werken snel en betrouwbaar, ze leveren goed werk en ze zijn ook nog eens heel vriendelijk.

Jannetje KoelewijnParticulier

The Mix heeft via verschillende projecten bijna ons gehele huis gerenoveerd voor wat betreft elektriciteit en riolering. Het werk van The Mix kenmerkt zich door eerlijkheid, vakmanschap en accuraatheid. Wij zijn zeer tevreden, te meer ook omdat Simon Hesp ten alle tijde bereid is zijn werkzaamheden toe te lichten en waar nodig gedegen advies geeft over te onder nemen stappen.

Familie LanningParticulier