Bedrijven

  • The Mix Installatiebedrijf staat voor u klaar

Professionele en vakkundige installatieservice

Uw bedrijf mag niet stil liggen. Ook niet als een van de installaties het laat afweten, of als u een deel van uw pand wilt verbouwen. Als erkend installatiebedrijf zijn we ervaren met het uitvoeren van (spoed)werkzaamheden in een zakelijke setting. Bij een storing of calamiteit staan we 24/7 voor u klaar. Bovendien hebben we gespecialiseerde medewerkers in veel disciplines en de specialistische apparatuur om het werk netjes en vakkundig uit te voeren. U kunt uw totaalproject aan ons toevertrouwen.

Onbezorgd onderhoud

Elke installatie heeft periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Hiervoor kunt u een contract met ons afsluiten, inclusief de kosten voor werkzaamheden en onderdelen. U krijgt bericht als het tijd is voor het onderhoud en we nemen contact op voor een afspraak. Zo houdt u uw pand energiezuinig en veilig, met een gezond en productief binnenklimaat.

The Mix: partner voor installatiebedrijven

In de loop der jaren hebben we geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden. We werken vaak in opdracht van collegabedrijven – zoals aannemers, schilders en installateurs – waarbij we een specifiek onderdeel van het werk invullen. Zo lokaliseren we de bron van een storing of verstopping zonder te breken in wanden of vloeren. Dat doen we bijvoorbeeld met:

    • Thermografisch onderzoek naar lekkages;
    • Onderzoek met infraroodcamera’s naar een lekkage of verstopping;
    • Rookgasmetingen;
    • Afpersen van water- en gasleidingen.

Vraag uw offerte aan

Zoekt u een erkend en gespecialiseerd installatiebedrijf? Neem contact op en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

Bedrijven vertellen:

Voor meer referenties, klik hier!

Havaa Apartments bezit en beheert onroerend goed in Utrecht en al een aantal jaar werken wij nu met Simon en zijn collega’s, zowel voor groot als klein onderhoud. Wij zijn met name erg tevreden over de flexibiliteit en over de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden.

Nico GeijtenbeekHavaa Apartmentswww.havaa-apartments.com

The Mix is al jaren voor ons een betrouwbare partner. Alle voorkomende storingen worden vrijwel dezelfde dag verholpen. Maar ook grotere projecten zijn bij hun in goede handen. Wij ervaren The Mix als een no nonsens bedrijf die zegt wat ze doen. En nog snel ook!

Johan van DoornSchildersbedrijf Joh van Doornwww.johvandoorn.nl