Referenties

  • The Mix

    KvINL erkend installatiebedrijf in Utrecht

    Klusbedrijf The Mix Utrecht Nieuwegein

Lees onderstaand de referenties over installatiebedrijf The Mix.

Wij zijn een beheerderskantoor van Vereniging van Eigenaars in Midden-Nederland en maken vaak gebruik van de diensten van The Mix voor verschillende complexen in de regio van Utrecht. De opdrachten, klachten en of storingen welke wij aan The Mix doorgeven, worden altijd spoedig in behandeling genomen en netjes afgehandeld. Ook onze klanten zijn tevreden over de dienstverlening van The Mix. Wij zullen dan ook zeker van de diensten van The Mix gebruik blijven maken.

Laura MookIntremawww.intrema.nl

Als VvE-beheerder komen we zelden een bedrijf tegen dat goed kan inschatten of iets voor rekening van de VvE is of toch voor de bewoner zelf. The Mix heeft zich de afgelopen jaren niet alleen bewezen als installateur om snel een probleem op te lossen maar ook als partner met kennis van VvE-zaken.

RemkoVvE beheerder in Amsterdam en Utrechtwww.dehuishouding.nl

The Mix is al jaren voor ons een betrouwbare partner. Alle voorkomende storingen worden vrijwel dezelfde dag verholpen. Maar ook grotere projecten zijn bij hun in goede handen. Wij ervaren The Mix als een no nonsens bedrijf die zegt wat ze doen. En nog snel ook!

Johan van DoornSchildersbedrijf Joh van Doornwww.johvandoorn.nl

Havaa Apartments bezit en beheert onroerend goed in Utrecht en al een aantal jaar werken wij nu met Simon en zijn collega’s, zowel voor groot als klein onderhoud. Wij zijn met name erg tevreden over de flexibiliteit en over de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden.

Nico GeijtenbeekHavaa Apartmentswww.havaa-apartments.com

De mensen van The Mix werken snel en betrouwbaar, ze leveren goed werk en ze zijn ook nog eens heel vriendelijk.

Jannetje Koelewijn

The Mix heeft via verschillende projecten bijna ons gehele huis gerenoveerd voor wat betreft elektriciteit en riolering. Het werk van The Mix kenmerkt zich door eerlijkheid, vakmanschap en accuraatheid. Wij zijn zeer tevreden, te meer ook omdat Simon Hesp ten alle tijde bereid is zijn werkzaamheden toe te lichten en waar nodig gedegen advies geeft over te onder nemen stappen.

Familie Lanning

In 2007 werden onze nieuwbouw appartementen in Utrecht opgeleverd. Nieuwbouw staat helaas niet meer garant voor kwaliteitsbouw, dus al gauw moest er onderhoud aan te pas komen. In eerste instantie ga je dan voor prijsvechters. Je hebt al genoeg geld uitgegeven. Totdat je al snel tot de conclusie komt dat je je heel veel ellende op de hals haalt met prijsvechters: het is nooit in één keer goed, het kost je veel tijd en je hebt altijd gehannes over de rekening. Toen kwam The Mix op ons pad, aanbevolen door buren.

Bij een loodgieter denk je al snel dat het niet zo moeilijk kan zijn voor een vakman, dus je verwacht een gedrag van “hij kwam, hij zag en hij overwon”. Dat doet de prijsvechter. Zo niet bij The Mix: “hij kwam, hij keek, hij dacht na en stuurt je dan om half twee ’s nachts een offerte”. Met daarin meteen de verklaring waarom het duurder is dan je aanvankelijk dacht. We hebben het een keer geprobeerd. Geen gezeur en in één keer goed. De volgende keer weer en weer en weer. Inmiddels is The Mix de huisloodgieter geworden. Vier VVE besturen en 200 individuele eigenaren bellen The Mix als er een probleem is. Laatst viel om 21.00 uur ’s avonds bij iemand de stroom uit. Water in de meterkast. Binnen een half uur was The Mix er. De volgende dag was een nieuwe meterkast geïnstalleerd.

Inmiddels hebben we het niet meer over The Mix, maar over Simon, die soms zijn twee leuke zoontjes mee neemt en over zijn lieve vrouw Corine die de afspraken regelt. Na de klus met Simon een kop koffie drinken staat garant voor gezelligheid.

Kunnen we het bedrijf aanbevelen? Ja, zonder twijfel.

Wim MaassenBestuur VVE Nautilus te Utrecht

Wij horen graag uw ervaring met The Mix.

Wilt u uw ervaring met ons delen?

Ook enthousiast geworden na het lezen van al deze referenties? Klik hier om direct contact op te nemen met The Mix.