The Mix

Erkend en allround installatie-, onderhoud- en renovatiebedrijf

The Mix is uw allround onderhoudsbedrijf, dat vanuit hartje Utrecht werkt voor klanten in midden van het land. Particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaars (VVE’s) vertrouwen op ons voor onderhoud aan hun stadsverwarming, cv-installaties, riolering, noodverlichting en ventilatie.

De voordelen van een goed onderhoudsbedrijf voor Utrechters.

Of het nu gaat om een particuliere cv-ketel, de riolering van een appartementencomplex of de noodverlichting in een groot bedrijfspand, goed onderhoud:

    • Verlengt de levensduur;
    • Voorkomt storingen;
    • Vergroot de veiligheid.

Voor sommige verzekeringen is het kunnen aantonen van periodiek onderhoud zelfs verplicht. Besteed daarom uw onderhoud uit aan het KvINL erkende onderhoudsbedrijf The Mix uit Utrecht. We hebben specialisten in huis voor al onze vakdisciplines, dus u bent verzekerd van een gedegen eindresultaat. Meer weten over de mogelijkheden van onderhoud door een erkende partner? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte.

Onderhoudsbedrijf Utrecht werkt op contractbasis

Ondanks alle voordelen van een goed onderhouden cv-ketel, staat de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij veel mensen niet op de kalender. Met een onderhoudscontract bij The Mix lost u dat probleem in één keer op. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van een perfect onderhouden ketel. Eens per jaar komen wij bij u langs om de staat van uw cv-ketel te controleren, kleine defecten te repareren, de ketel waar nodig te reinigen en/of een rookgasanalyse uit te voeren. U betaalt een maandelijkse all-in prijs, waar onze manuren, voorrijkosten en het vervangen van basisonderdelen bij zijn inbegrepen. Dus geen vervelende verassingen achteraf.

Bel onderhoudsbedrijf Utrecht bij storingen

En heeft u onverhoopt toch een storing? Voor klanten met een contract houden wij alle aan slijtage onderhevige onderdelen van uw merk en type ketel gegarandeerd op voorraad. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Utrecht zijn we snel bij u om het probleem te verhelpen. Ook in het weekend. Met een onderhoudscontract van The Mix zit u nooit meer in de kou.

Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte aan of neem direct contact op.

Heeft u nu meteen een onderhoudsbedrijf nodig voor een storing of spoedreparatie? U kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken op 030 – 289 7802.

Laat ons u bellen:

Op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.