Storingen en calamiteiten

U kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken in geval van een storing of calamiteit en binnen twee tot vier uur is er iemand ter plaatse.

Bel direct 030 – 289 7802

Onze 24-uursservice staat voor u klaar

Dankzij onze 24-uursservice is uw storing of calamiteit snel opgelost. The Mix is een allround en door de KvINL erkend installatie-, onderhoud- en renovatiebedrijf. Particulieren, bedrijven, VVE’s en collega-installateurs kunnen ons dag en nacht (ook in de weekenden) bereiken bij:

  • Brandschade;
  • Waterschade;
  • Storingen aan elektra / stroomuitval;
  • Storingen aan cv-ketels / uitval van centrale verwarming;
  • Lekkages van verwarmingsleidingen;
  • Lekkage van waterleidingen;
  • Gaslekken;
  • Verstopte afvoer;
  • Verstopte wc;
  • Uitval van noodverlichting.

Heeft u acuut behoefte aan een erkend installatiebedrijf? Kies dan voor de vriendelijkheid, service en kwaliteit van The Mix.

Spoedhulp bij storing of calamiteit

Centraal gevestigd, snel ter plaatse bij storing in Utrecht

Vanuit onze goed bereikbare vestiging aan de rand van Utrecht, zijn we snel bij u in geval van een storing of calamiteit. Vaak al binnen het uur. Ons werkgebied bestrijkt het hele midden van het land tot aan Amsterdam.

Storing? In twee tot vier uur geholpen!

Bij spoed maakt u een melding via het spoed en calamiteiten nummer 030 – 289 7802. In Utrecht en omgeving (0 tot 30 kilometer). In de meeste gevallen zijn wij binnen 2 tot 4 uur al bij u en is dezelfde dag de storing verholpen. Ook bij spoed kunnen we de meeste storingen verhelpen zonder breken. 

Het juiste gereedschap voor 24-uursservice

De monteurs van onze 24-uurservice bieden geen halve oplossingen. Onze professionals zijn allround opgeleid en beschikken over het specialistische gereedschap om de klus te klaren. Zo hebben we een noodaggregaat, professionele ontstoppingsapparatuur, infraroodcamera’s voor lekkages en meetapparatuur voor rookgasanalyse. Wij mogen ook hoofdzekeringen plaatsen en waterleidingen afpersen. Daarnaast verhelpen we direct álle schade: installatietechnisch maar ook visueel. In geval van nood bent u met één telefoontje naar onze 24-uurservice klaar. 

Werkwijze 24-uursservice

In geval van een storing of calamiteit kunt u onze 24-uursservice dag en nacht bereiken op 030 – 289 7802. Wij bespreken het werk met u en u kunt ons direct de opdracht geven op basis van nacalculatie. We zijn snel ter plaatse en voeren de werkzaamheden uit zoals overlegd. Daarna krijgt u meteen de werkbonnen met daarop de geleverde diensten, die u ook kunt gebruiken voor de declaratie bij uw verzekering. Zo kunnen er nooit misverstanden ontstaan over de kosten of het geleverde werk.

Heeft u een niet-spoedeisende opdracht? Vraag dan een offerte aan of kijk op onze contactpagina voor onze overige contactgegevens.